Leestip: Plezier en prestatie – Jeroen Geelhoed

Cover Plezier en PrestatiePlezier en Prestatie – Salem Samhoud en Jeroen Geelhoed – De krachtige combinatie van beide woorden. De focus op alleen plezier leidt tot niets en de focus op alleen prestatie ook niet. In dit boek wordt nut en noodzaak van plezier op het werk bewezen, maar zeker ook handvatten gegeven waarom plezier hand in hand moet gaan met een focus op prestaties. Ik gebruik in bijna al mijn presentaties de in dit boek beschreven Value Profit Chain. Investeren in het geluk van mensen op het werk (Medewerkerswaarde), leidt gelukkiger klanten (Klantwaarde), leidt tot meer omzet en winst (Financiële waarde). Bedrijven als Vebego (moederbedrijf van Hago Schoonmaak) en Achmea werken vanuit deze filosofie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *