Auteur

Foto van Glenn van der BurgGlenn van der Burg vertelt over mensgericht organiseren en begeleidt organisaties voor betere prestaties en gelukkigere mensen. Glenn vertelt als spreker regelmatig op congressen en seminars over thema’s zoals leiderschap, het nieuwe werken en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast begeleidt hij groepen die samen een vliegende start willen maken om hun organisatie mensgericht te maken.

Glenn is een Meervoudig Verbonden Professional. Naast zijn eigen bedrijf SparkO2 en radioprogramma People Power, is hij verbonden aan MVO Nederland, De Baak en zijn uitgever: Vakmedianet. Als ondernemer heeft hij thema’s als leiderschap, diversiteit en arbeidsparticipatie in de praktijk gebracht. Onder andere met het detacheringbureau voor mensen met een handicap genaamd Onbegrensd Talent.

In 2012 is zijn eerste boek Boven het maaiveld over het ‘waarom’ van leiderschap uitgekomen. In mei 2015 is zijn tweede boek uitgekomen getiteld Management Mythes. Hierin staat de vraag centraal: Werkt de organisatie nog?

Zijn favoriete quote is er een van managementgoeroe Professor Gary Hamel: “You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.”

Mini BIO: Vader van 2, Vriend van een prachtige vrouw, Verteller, Dagvoorzitter, Facilitator schrijver van Boven het maaiveld – een boek over persoonlijk leiderschap, Meervoudig Verbonden Professional, Ondernemend in SparkO2, Verbonden aan MVO Nederland en De Baak, Matig gitaarspeler, Geweldig kampvuur zanger, Radiopresentator in de dop, Rennen en lummelen, Top-Thuis-Kok, Geloof in potentie van ieder mens.

Email

Twitter

LinkedIn

Mijn Bookmarks op Delicious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *