Interview met Guido Heezen van Effectory

Foto Guido Heezen

Op het moment dat de span of control te groot werd, kwamen onze managers met de vraag: “Kan ik niet twee mensen aannemen die elk 10 mensen aansturen?” Ik hoorde dat aan en dacht: “Ik zit in de verkeerde film.” Mijn bedrijf met meerdere managementlagen, terwijl Effectory zelf het grote negatieve effect meet van meerdere managementlagen bij haar klanten. Dat dus zeker niet. Maar wat wel? We hebben dat opengegooid binnen de organisatie en uiteindelijk kwamen we gezamenlijk op meer zelfsturing en dus het afschaffen van managers.

De transformatie van Effectory en alle andere wijsheid uit het interview met Guido Heezen zal neerdwarrelen in het boek Management Mythes.

One Comment
  1. Pingback: Luister naar de lancering van het nieuwe boek van Glenn van der Burg - People Power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *